Shopping i Sverige

Jeg lovede jo at vise de andre ting, jeg fik købt i går. Stedet, hvor jeg fik shoppet en masse, var altså det største og mest spændende sted! Det var et kæmpe supermarked, der ligger her i Sverige, og det var altså ikke bare et supermarked, det havde virkelig ALT. Jeg tror, jeg brugte to timer derinde, og jeg nåede ikke engang halvdelen igennem. Starten af butikken var kosmetik, hvorefter tøjet kom, så jeg nåede faktisk aldrig rigtig at se mere end det - jo, jeg nåede også lige at se taskeafdelingen! Jeg ville så gerne have nået at se meget mere end det, men der var ikke tid nok, så der er ingen tvivl om, at jeg må tilbage dertil! Er desværre ikke helt sikker på, hvor det ligger i Sverige, og hvad butikken hedder, men det må man kunne søge sig frem til. Jeg fik i hvert fald både købt et par stykker tøj, kosmetik og så de her to ting: Denne her børste minder mig meget om den, måske lidt mere kendte, Tangle teezer. Denne her kostede altså bare 35 kr. i stedet! Jeg er meget tilfreds og synes indtil videre at den gør det godt, så jeg er spændt på at se, om den er så god til håret, ligesom Tangle Teezer skulle være.

  Så fik jeg købt denne virkelig smukke drømmerfanger! Jeg har en stor kærlighed for drømmefangere, og jeg elsker betydningen af dem - og så pynter de bare så fint i et hjem!

Synes godt om

Kommentarer

Nikki Lund,
Jeg elsker drømmefangere og den, du har fået købt, er da bare fantastisk smuk! 😊 Du må have en rigtig dejlig dag! Kram, http://nikkilund.dk
nikkilund.dk
Emilia Eline
,
Mange tak skal du have! Har heller aldrig set dem så flotte før. Også rigtig dejlig dag til dig! 😊