Sko i vegansk ruskind

Kære smukke venner.

Jeg vil vise Jer et par smukke sko, jeg har bestilt hjem fra Nasty Gal. For mig er det rigtig vigtigt, at mine sko, og mit tøj for den sagsskyld, ikke er ægte læder eller andet, der har resulteret i, at et dyr har ladet livet for det. Derfor kan det være lidt af en udfordring at finde sko og jakker i læder og ruskindslook, der lige er min stil.

Da jeg klikkede ind på Nasty Gal og kiggede lidt rundt, blev jeg ret begejstret over at se, at nærmest alt(hvis ikke alt) i læder og ruskind er vegansk! Det gør udvalget en del større, end det plejer at være, og meget mere interessant. Jeg kan vildt godt lide udseendet af læder og ruskind, men det er bare ikke det værd for mig, hvis jeg går rundt med en dårlig samvittighed over at havde købt det - og så slet ikke kan få mig selv til at bære det.

Dette indlæg er ikke er for at se ondt på andre med en anden holdning eller på nogen anden måde en sur mine. Jeg deler det af personlig begejstring, og hvis der skulle sidde andre et sted og have det på samme måde som jeg, kan de også få glæde af det.

Jeg var lidt nervøs over at bestille skoene, da skostørrelser jo kan variere meget og være mindre og større end den normale størrelse, så nogle gange passer jeg en str. 36 og andre gange en str. 37. Samtidig var jeg også lidt nervøs over kvaliteten, da jeg aldrig har bestilt derfra før, og når det nu er vegansk ruskind, kan det være svært at vide med kvaliteten. Jeg blev overhovedet ikke skuffet! Skoen passer helt perfekt, og kvaliteten virker helt udmærket. Jeg glæder mig til at tage dem ordentligt i brug og vise dem frem <3 Dette indlæg er IKKE sponsoreret, skoene er købt og betalt for mine egne penge.

Synes godt om

Kommentarer