Skønhedsinspiration

Indlægget er sponsoreret af Emma.dk

Godformiddag, kære læsere.

Nu er vi altså for alvor snart i gang med sommeren - ifølge kaldeneren, men måske ikke helt ifølge vejret endnu! Jeg venter efterhånden meget utålmodigt på det dog.

De seneste dage har da været ret skønne, senere på dagen, men jeg savner at mærke den lune luft på morgenturen med Loui. Det er stadigvæk skuffende koldt om morgenen og hen af formiddagen.

Det er også ret udfordrende i forhold til tøj; jeg er insisterer på at give mig selv den der summervibe og nægter at gå i tøj, der kan minde det mindste om vinter. Men jeg vil heller ikke fryse, så tykkere lag er stadig nødvendigt. Derfor er farverne så vigtige! Farverne gør det hele, og jeg går kun efter farver og ikke sort eller helt mørke farver, det føles bare ikke rigtigt for mig på denne årstid. Måske til et aftenarrangement, men ellers føles det bare ikke rigtigt - for mig altså.

Jeg bliver så ekstremt påvirket af farver, det gør bare noget ved mit humør.

Som I efterhånden ved, er jeg vild med smukke, lyse farver på neglene for tiden. Jeg er vild med at så lille en ting kan være den fineste detalje! Det tilføjer lige dét ekstra til et outfit.

Denne smukke isblå neglelak fra The Organic Pharmacy er jeg blevet helt forelsket i. Generelt synes jeg, at en lysblå neglelak er så fin, og normalt går jeg efter matte farver, men denne blå, med lidt shimmer i, har en magisk farve, som jeg er helt vild med! Selvom farven har navnet “Ice Blue”, så minder den mig lige så meget om sommer - den passer faktisk perfekt til sommer! Den skal bæres sammen med en fin sommerkjole.

En smuk hud med sommerglød

Jeg var begyndt at føle mig lidt presset i forhold til min makeup, da jeg var ved at løbe tør, eller faktisk var løbet tør, for en god pudder til huden. Jeg er ikke så vild med foundation og foretrækker helst en let, men nogenlunde dækkende, makeup. Da jeg har nået at få lidt farve i ansigtet, passer den pudder jeg ellers har brugt i løbet af vinteren heller ikke så godt mere i farven, og jeg trængte i det hele taget til at få en anden.

Timingen passede perfekt, da jeg så at Emma.dk havde fået denne pudder fra Youngblood i farven “Warm Beige” på lager. Jeg har alt for ofte kiggede på Youngbloods produkter og SÅ gerne ville prøve noget fra dem, da jeg har hørt så meget godt. Men priserne har alligevel fået mig til at springe over. Kender I det? Medmindre man har prøvet flere produkter fra et mærke, så kan det være svært at tage skridtet og bruge pengene på et dyrere produkt.

Så altså, denne pudder koster vist normalt omkring 400 kr., hvilket jeg synes er rimelig ekstremt for en pudder, men her fandt jeg den til 198 kr., hvilket ændrede sagen fuldstændig! Den eneste udfordring er altså, at lige nu er der kun én farve derinde, hvilket selvfølgelig begrænser muligheden en del. Normalt er jeg aldrig heldig på det punkt, men efter at have googlet mig lidt frem til farverne på denne pudder, fandt jeg ud af at det faktisk var lige præcis dén farve, der matchede min hudtone.

Jeg tror, at jeg har fundet en ny favorit - sammen Jane Iredale og Nilens Jord - da den lægger sig SÅ pænt på min hud! Det er ikke altid, at min hud tager pænt imod makeup, og enten ser det fedtet eller “kaget” ud, og så kan man lige så godt undgå det helt. Det er nemlig ikke altid, at jeg lige står klar med pengene, når jeg løber tør, og det er jo virkelig frustrerende, når man er lidt af en makeupnørd og elsker at lægge makeup.

Denne puddder lægger sig altså så fint på min hud, og den er passende dækkende uden at makeuppen bliver for tung. Jeg tænker, at den vil passe perfekt i løbet af sommeren også, selvom det ikke er altid makeuppen trækker mest på de varme dage. Men til de dage den gør, er jeg sikker på dén og jeg nok skal blive gode venner.

Gode tilbud vækker nysgerrighed

Jeg får altid prøvet lidt nyt, når jeg bestiller fra Emma, da de har så meget forskelligt, og mærker jeg ikke har kendt til før, som samtidig kan fås til gode priser. Min kendskab og viden bliver udvidet en del, og det kan jeg godt lide.

Jeg fandt en fin læbestift med shimmer i fra The Organic Pharmacy i farven Peach, som gjorde mig lidt nysgerrig. De farver farver fanger mig altid lidt ekstra, når vi nærmer os sommeren, da det passer så fint til en lidt solbrun hud, og denne farve er ingen undtagelse; den er så fin, og jeg føler faktisk, at den fremhæver ens kulør lidt.

Den er ikke så kraftig i farven, men har den fineste tint. Derfor lægger jeg en lidt rød farve på læberne først, hvor jeg derefter lægger Peachen over. Det gør, at den både tilføjer den ekstra fine farve og lidt shine til læberne. Jeg føler mig efterhånden godt forberedt til sommeren!

Jeg fandt til sidst et par ekstra produkter, jeg blev nysgerrig på, som jeg tog med i købet. Det blev denne fine neglelak fra Barry M, som I også kan se på billederne, og denne serum fra Bielenda som skulle være god til fedtet hud.

Neglelakken er allerede prøvet, og den er så fin! Den er både cruelty free OG vegansk, hvilket er et kæmpe plus! Jeg går udelukkende efter cruelty free mærker, men det kan være lidt sværere med veganske, men prøver så vidt muligt.

Som et ekstra plus fik jeg købt en pose af mine yndlings Kims Chips med til kun 5 kr.! Jeg tror aldrig, jeg har fået en så billig Kims Chips før. Det er, som om de også bare smager lidt bedre til den pris, haha.

Må I have en vidunderlig mandag, mine kære.

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer