Slow down and enjoy life

 

Godmorgen, mine kære læsere.

Er I mentalt, hvis ikke også rigtigt, gået på sommerferie ligesom jeg? Jeg er langsom til alt lige for tiden! Jeg er godt nok altid langsom til alt, men jeg kan åbenbart også være dobbelt så langsom.

Jeg er lang tid om at komme i gang med dagen, selvom jeg står tidligt op. Noget af det første jeg gør hver morgen er at gå tur med hunden, men bare det at få tøj på, og lige se en smule præsentabel, ud tager laang tid! Jeg tror bare, mit hovede og min krop er gået på sommerferie.

Derudover bruger jeg også en masse tid på at tage billeder og redigere dem lige for tiden. Jeg hygger mig helt enormt med det, så det er ikke på den måde hårdt, men tiden flyver af sted, og det er slet ikke til at følge med. Det er så dejligt at have noget at bruge sin tid på, som man elsker, men man skal også lige huske at være til stede engang imellem.

Derfor har jeg sagt til Daniel, at vi altså er nødt til at gå en tur i skoven, spille nogle havespil og andre sjove ting, vi kan foretage os sammen, som ikke har med elektronik at gøre. Bare lige et par timers pause fra det i løbet af en dag, er jeg sikker på også er meget sundt.

I takt med at jeg har fået det bedre, er jeg også blevet mere engageret med bloggen, og derfor bruger jeg også så meget tid på det. Jeg elsker det simpelthen! Det har jeg hele tiden gjort, men jeg har ikke turde at give mig helt hen til det og bare nyde, hvad jeg laver. Jeg har bekymret mig for meget over, om det jeg lavede nu var godt nok, og jeg følte hele tiden, at jeg havde brug for bekræftelse i forhold til mine indlæg. Det var ret belastende, når jeg nu samtidig var så glad for det, at jeg ikke bare kunne stole på, at det var godt nok.

Det kan jeg nu. Jeg elsker det så meget, at jeg bruger flere timer på det hver dag! Det er virkelig blevet min ting, og det er en helt fantastisk følelse.

Det er også rart, at nu selvom alle efterhånden har ferie, at jeg har min egen ting at gå op i og bruge tid på. Jeg nyder mit eget selskab, og derfor er det fantastisk at have noget, jeg kan bruge timer på alene. Jeg er bestemt ikke bange for ikke at kunne få min sommer til at gå med noget.

Jeg har selvfølglig også planer for min sommer og skal lidt af hvert, men da jeg også har brug for meget tid hjemme, er det dejligt at have noget, jeg hygger mig med, som ikke kræver et andet tempo end mit eget.

Jeg ved da, at - næsten - hele min sommer skal gå med rolige, lyse morgener, med en lækker iskaffe og en masse tid på det jeg kan lide. I mit tempo.

Skal I lave noget spændende i løbet af sommeren? 🌞

Xx
Emilia

Synes godt om

Kommentarer