Sommer Accessories

Glædelig mandag, kære læsere.

Da et indlæg med inspiration til sommer accessories som sandaler, solbriller, tasker osv. er blevet efterspurgt, har jeg været godt i gang med at finde inspiration til jer. Det er altid svært at være sikker på at ramme alles smag, men jeg har gjort mit bedste, og jeg har udvalgt lidt forskelligt, som jeg selv synes er så fint! Havde jeg bare haft lidt flere penge, havde jeg klikket det hele hjem! Jeg står altid selv at mangler et par gode sandaler, en fin strandtaske og en masse andet sommertilbehør, når vi nærmer os sommeren. Det er, som om jeg altid får købt mere tøj(som jeg på ingen måde mangler, men som jeg nu alligevel altid mener, at jeg gør) og aldrig får købt de sko og sandaler, som kan blive en fast favorit og gøre det hele lidt nemmere. Sommersko/sandaler Når det kommer til sko og sandaler, synes jeg det er rart at have lidt til enhver lejlighed - og vejr! Jeg er så vild med sliders, som jeg lige kan træde i - f.eks. når jeg skal ud med Loui om morgenen. Det er både nemt, virkelig fint, men også lidt hyggeligt! De vil passe perfekt at have med på en sommerferie, hvor alt netop skal være lidt hyggeligt og overskueligt. Espadrilles blev sidste år meget på mode igen, og man kan få dem i alle mulige former, højder, farver osv. og passer så fint til det meste tøj! Jeg er helt vild med den stil.

Natural Woven Raffia Flat Slip On Sandals | Buckle Sliders | Moc Croc Mule Sandals |

Hår Accessories

Det er så fint med lidt smykker til håret, der kan fuldende et smukt sommerlook! Jeg har til tider lidt svært ved mit hår om sommeren grundet varmen og dét, at jeg har en forestilling om, hvordan det skal sidde. De to ting passer ikke altid sammen, men så er det godt man kan udsmykke håret med lidt accessories. På den måde kan håret altid piftes lidt op - selv på en dårlig hårdag!

Cat Eye Sunglasses | Scarlett Silver Metal Sunglasses | Pink Tint Cat Eye |

 

Strand/sommertasker

Det gode ved en stor strandtaske er, at den ofte kan indeholde en mindre taske med de mest vigtige ting, så man kan samle det hele, men stadig have ens mere personlige ejendele i sikkerhed. Ved siden af den lille taske, kan man så have håndklæde, badetøj og alt andet en strandtur kræver. Virkelig smart! Da vi ikke har opgang ned til vores fælleshave, skal vi udenom huset for at komme ind, og det kan godt være lidt besværligt, når man vil have lidt af hvert med ned; der vil sådan en fin strandtaske være ekstremt værdsat!

Large Round Bag | Jute Basket Bag With Pom | Beach Tote Bag |

    Må I have en skøn mandag! Kram, Emilia     Følg mig på Instagram ~ emiliaeline

Synes godt om

Kommentarer