Sommerinspiration til garderoben

Glædelig søndag, kære læsere. Hvor er jeg glad for, at den kommende uge byder på en ny måned! Maj har været ret hård i forhold til vores økonomi, og jeg glæder mig så ekstremt meget til at få lidt kontrol over den igen. Ikke at det er os, der udelukkende er dårlige til at spare, det har simpelthen været en uungåelig situation. Men nok om det.
Flatform Espadrille Sandals | Cross Strap Espadrille Flatform | Flatform Espadrille Sandals In Black

Lidt godt er der dog sket denne måned En god ting, der faktisk er kommet til os denne måned, er den lækreste kaffemaskine! Min mormor og morfar måtte sande, at de ikke rigtig fik den brugt, og Daniel og jeg har sukket efter sådan én i evigheder velvidende, at der ville gå lang tid, før vi fik råd til sådan en. Så da vi blev tilbudt den, blev vi så glade! Vi bestiller næsten ikke andet end at drikke kaffe herhjemme nu! Det er næsten som at være på café hver dag!
Sommerinspiration til garderoben Jeg tænkte dog at i anledning af, at vi nærmer os lønningsdag kunne dele lidt inspiration med jer omkring sommertøj. Maj har ikke ligefrem vist sig fra sin mest solrige side, men vi må da formode, at der kommer noget sommervejr på et tidspunkt - andet ville da være sørgeligt! Det betyder dog, at vi har lidt tid til at forberede os; få købt lidt nyt tøj, solbriller, sandaler og den slags. Der er tid til at finde ud af, hvad man godt kan lide. Jeg synes altid, at det føles lidt, som om man skal skabe en helt ny stil i takt med, at vi går en ny årstid i møde. Der vil altid opstå nye trends, men det er jo ikke nødvendigvis, fordi man er fan af dem alle, og det skal man heller ikke være af selvfølge. Man behøver jo heller ikke have en bestemt stil, og det vil jeg heller ikke mene, at jeg selv har, men det er altid lettere at finde lidt nyt, hvis man ved, hvad man kan lide.

Straw Fedora Hat | Boater Hat With Contrast Trim In Tan | Natural Straw Open Weave Hat

For tiden prøver jeg meget forskelligt tøj af, da jeg nok også selv er lidt i tvivl om, hvad jeg vil have på. Det er egentlig nok, fordi jeg venter på sommeren og virkelig føler, at jeg vil hoppe i sommerkjoler og sandaler, men bare ikke kan, hvis ikke jeg vil fryse helt ekstremt! Derfor bliver det også lidt udfordrende, da jeg er SÅ klar til sommer, men må sande, at vejret bare ikke er til det endnu. På trods af den “lille detalje” kan vi jo godt glæde os! Og hvilken bedre måde er der at gøre det på end at shoppe sommertøj? Jeg finder både inspiration i klædeskabet, men uden tvivl også i butikker - nyt såvel som genbrug. Må I have en skøn søndag! Kram, Emilia     Følg mig på Instagram ~ emiliaeline

Synes godt om

Kommentarer