Sommerinspo - sko!

Kære læsere.


Jeg er blevet spurgt, om jeg ikke vil lave et par indlæg med lidt inspiration til sommeroutfits - og selvfølgelig vil jeg det! Specielt sommersko har været et ret stort ønske, så derfor har jeg besluttet mig for at dele det op og lave individuelle indlæg; derfor vil dette indlæg udelukkende handle om sommersko.

Planen er, at der så også kommer et til indlæg udelukkende til accessories og et til tøj. Måske vil tøjet endda kunne deles op også; i kjoler, toppe, nederdele - nu må vi se! Hvad tænker I?

Jeg tænker egentlig bare at spare Jer for en masse tekst og lade Jer komme til det vigtigste. Så værsgo’, skønheder! Her får I Inspo til sommersko;

Hvide Ballerinasko - Link / Spidse, flade sko - Link / Spidse mules - Link

Slingback-ballerinaer - Link / Citrongule slingback - Link / Brune slingback-ballerina - Link

Espadrille sandaler - Link / Hvide mules - Link / Sorte mules - Link

Pastelgrønne mules - Link / Blå mules - Link / Sandaler i krokodillepræg - Link


Hvad synes I indtil videre? Det føles helt mærkeligt ikke at variere mellem tekst og billeder - mine egne billeder! Men bare rolig, det skal der nok komme en masse af, leger nærmest med mit kamera dagligt - både med telefon og mit Olympus. Det ville føles helt forkert, hvis ikke størstedelen af min blog bestod af mine egne billeder.


Men nok om det! Jeg er gået helt amok i sko, og jeg får helt lyst til at klikke dem alle hjem! Det går vist bare ikke helt, hvis jeg også skal have penge til mad resten af måneden - desværre!Lyserøde sandaler - Link / Hvide espadrilles - Link / Beige sandaler - Link

Sandaler med kilehæl - Link / Flade, brune sandaler - Link / Natural flatform sandaler - Link

Lyseblå sneakers - Link / Orange sneakers - Link / Lyserøde plateau sneakers - Link

Lyserøde Converse - Link / Dusty sneakers - Link / Hvide Kanvassneakers - Link

Jeg prøver at få ramt lidt til alles smag. Nogen er glade for det mere praktiske, andre for det med lidt ekstra hæl og nogen til begge dele! Derfor er der lidt af det hele, som jeg forestiller mig kan være godt til sommeren - og som jeg klart selv kunne se mig selv i! I dén grad da.


Blå slingback - Link / Brune høje hæle - Link / Slingbacks i sort/hvid - Link

Slingback i blå - Link / Hvid Højhælet sandal - Link / Gul højhælet sandal - Link

Lyserøde slingback - Link / Orange højhælet sandal - Link / Naturfarvet slingback - Link


Jeg håber, at I kan bruge indlægget til noget! Det har inspireret mig helt vildt, og jeg vil sukke længe efter alle de flotte sko, men mon ikke der på et tidspunkt bliver klikket et par hjem?
Jeg ender nok også med at må lave en part 2 - det er jo langt fra alle, jeg har fundet, der er vist her, og det er jo ret synd, men det ville simpelthen bliver for voldsomt.
Har I et par favoritter? Lad mig endelig høre!

Må I have en vidunderlig aften, skønheder!

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer