Stråmoden

Sommerplaner

Godeftermiddag, kære læsere.

Jeg sidder lige nu med en kop kaffe med solen strålende ind ad vinduet, som jeg roligt kan nyde. Himmelen er (næsten) skyfri, og jeg kan igen slappe af ved de lune solstråler. Så skønt!

Når vejret skifter så markant fra den ene dag til den anden, får jeg helt svært ved at finde rundt i dagene, og hvordan de skal hænge sammen – beklædning er slet ikke til at finde ud af! Skal man pludselig til at have jakke på efter dage med op til 30 grader? Det kan man da ikke bare sådan! Det fandt jeg dog hurtigt ud af, at jeg var nødt til for ikke at fryse. Brrrr!

Nu satser jeg altså på, at vejret den kommende tid kommer til at minde mere om sommer – og gerne lidt mere til. Det er snart sommerferietid for os, og jeg glæder mig så sindssygt meget! Altså sommerferien er jo som sådan i gang, men vi er ikke væk på ferie, vi nyder bare de rolige dage herhjemme med en masse hyggelige ture rundt i byen.

Om et par uger skal vi dog med Daniel og hans familie på kro, hvor vi har været et par gange før, og jeg glæder mig som et lille barn! Det er det skønneste sted, og vi har det altid så hyggeligt sammen.

Derudover bliver det også dejligt for Daniel og jeg at være kærester uden alt det praktiske i nogle dage. Det kan man godt have brug for, når man har en hverdag sammen; det er bare noget andet at komme lidt væk hjemmefra sammen.

Når det så er sagt, så nyder vi også allerede ferien herhjemme. Der er en helt anden tid til hinanden, hvor der samtidig også er tid til andet uden at man føler sig presset. Det er lidt svært at føle i hverdagen, da der er så lidt tid at tage af, så det bliver ofte enten hinanden eller andet, man skal, inden vi beslutter os for at gå i seng. Selvfølgelig er der altid weekenderne, men de er alligevel hurtigt overstået med de ellers lange dage i hverdagen.

Jeg håber virkelig, vi får flere rigtige sommerdage, hvor det er muligt at komme på stranden – det er jeg slet ikke færdig med! Jeg mangler flere af de dage, hvor man ikke kan tænke på andet end hvor indbydende havet er. De skal der bare være en del af på en sommer.

Hvad skal I lave i løbet af sommeren, søde læsere?

Må I haven en skøn eftermiddag og aften!

Kram,

Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Læs også

Stråmoden