Sommertema

Indlægget er sponsoreret af Emma.dk

Godaften, kære læsere.

Denne gang har jeg virkelig været fraværende på de sociale medier. Hverdagen kom lidt i vejen, men jeg vil prøve at være mere stabil.

Jeg har haft ret travlt og haft mange aftaler, så tiden til bare at sætte sig ned har der ikke været meget af. Men nu prøver jeg lidt igen og vil starte ud med endnu et sommertema.

Jeg er ret vild med at føle mig fin, som I nok ved, uden at skulle gøre for meget på de varme dage. Ferier er der også lidt mere af, og så er det rart, at morgenenerne ikke føles for krævende. Der skal nydes og slappes af - hvilket også er grunden til billedet af den lækre gin!

Køb den her

En lækker drink er altid rart på en skøn sommeraften over en hyggelig snak eller på en solrig dag ude i det blå - eller grønne? Jeg taler ikke for, at det kun kan gøres med alkohol, men det KAN være super hyggeligt! Ellers er en lemonade med lemon, som jeg blander den op med, rigtig lækker - med eller uden gin!

I forhold til makeup er det, som sagt før, en ting jeg elsker. Jeg skal ikke nødvendigvis stase mig ud for at gå udenfor en dør, men jeg elsker det bare! Dog er det også rart at have dage, hvor det hele er lidt lettere, men man stadig vil føle sig fin.

Alle produkterne på billedet beskriver ret godt, hvad jeg synes er perfekt på en skøn sommerdag - og mere til! Der er både lidt til udseendet, duften og hyggen.

Hanne Bang’s brynfarve er jeg helt vild med! Man burde ikke kunne komme galt af sted med den, og så har du på ingen tid lidt mere markeret bryn uden brug af makeup. Det er altså smart på alle tidspunkter af året, men specielt til en strandtur, hvor makeup bare er lidt besværligt og upraktisk.

Alle produkterne kan købes hos Emma.dk

Forhåbentlig kan I blive lidt inspireret til, hvad et par gode sommerdage kunne indeholde - nok mest for os tøser og kvinder. Men hvem ved? Måske er der lidt imellem for alle - om ikke andet gin’en!

Må I have en vidunderlig aften!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer