Søndagsshopping - Strik

Glædelig søndag, skønheder.

Søndag kan virkelig være en dag, der skaber blandede følelser. For nogen er det en dejlig dag, der bruges til at slappe af og lade helt op til en ny uge, imens man forkæler sig selv lidt ekstra. For andre er det en rigtig møgdag, hvor man mentalt allerede er længere fremme, fordi det er den sidste dag i weekenden, og i morgen står den på alarm tidligt om morgenen og en ny, lang uge i vente.

Uanset hvordan man har det med søndag, er det bedste at gøre noget godt for sig selv! Jeg synes, det er enormt hyggeligt at bruge søndagen på at klikke rundt på nettet efter nyt tøj. Sjældent har jeg råd til at gå helt amok og klikke alverdens sager hjem, men det er hyggeligt at gå på opdagelse og gemme lidt i sine favoritter, så man kan finde dem en dag, der er råd. Derfor har jeg lavet en lille samling af mine favoritter, som jeg vil vise jer- med links til det hele.

Nu begynder vejret også at følge en smule mere med årstiden, og derfor vil det jo være oplagt at få lidt nyt strik til garderoben, så her får I et lille indblik i mine strik-favoritter. God fornøjelse!

Massimo Dutti Strikvest - Find her // Only Strikvest - Find her // Part Two Strikvest - Find her.

Merlo Strikcardigan - Find her // Safari Strikpullover - Find her // Merlo Strikcardigan - Find her // Mango Strikpullover - Find her.

Even&Odd Strikpullover - Find her // Mango Strikvest - Find her // Gina Tricot Strikpullover - Find her // Mango Top i strik - Find her.

Saint Tropez Jumper i strik - Find her // Weekday Strikpullover - Find her // Massimo Dutti Cardigan i strik - Find her // Vero Moda Bubble Sleeved Strik - Find her.

Som I måske kan fornemme, så er jeg ret vild med strikveste-trenden! Jeg synes, det kan noget helt specielt, som giver noget klassisk, elegant og enormt hyggeligt til et outfit! Det vil virkelig gavne mig henover vinteren, da jeg i dén grad er en frossen pind, der har meget svært ved at holde varmen. Med sådan en strikvest er det muligt at holde varmen samtidig med, at man kan lege lidt med sammensætningen af tøj og altid få det til at se lidt ekstra interessant ud - what's not to like?!

Udover det så er jeg bare vild med strik i alle mulige former og farver. Det gør denne årstid så hyggelig og rar, da man kan sidde i sin bløde strik med en varm kop kakao i hænderne - åh, hvor jeg elsker det!


Må I have en skøn søndag!

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer