Stråmoden

Glædelig tirsdag, kære læsere.

Det er sjovt, hvordan trends kan ændre sig så markant. Hårbøjler er noget jeg længe har forbundet med et meget yngre jeg; da jeg bare satte den på hovedet, og så følte jeg mig fin. Uanset om håret sad uglet fra en dag udenfor, eller jeg lige var stået op. Så længe hårbøjlen sad på hovedet, følte jeg mig fin.

Nu kan man efterhånden tilføje mange forskellige, og virkeligt fine, accessories til et outfit uden at det skal forbindes med noget. Jo, det kan altid minde én om noget, men det behøver det ikke blive mindre fint af.

Jeg er så vild med denne stråhårbøjle. Det er generelt en trend med strå; tasker, hatte, hårpynt og sikkert meget mere! Det er så fint, sommerligt og naturligt.

Jeg bliver draget af næsten alt for tiden, der har stråstilen - det passer nærmest bare til alt! Det er bare godt timet, at det er kommet ekstra frem her til sommeren, hvilket det nok også gør sådan generelt, da det ofte er om sommeren, man får lyst til at købe en stråhat eller taske, men specielt nu hvor der er kommet så meget andet frem også; sko har jeg faktisk også sukket lidt efter i den stil. Det er en blanding af VILDT hyggeligt og yndigt. Det minder mig om sommerhus, marker, natur, sol, varme og ynde. Ja, det gør det altså!

Daniel nævnte vist noget med en hippie og malkepige/bondepige? Haha. Han forstår ikke altid mine idéer indenfor tøj og tilbehør, men så er det godt, at han ser mig på så mange forskellige dage. Jeg har nemlig mange idéer, og det er også helt okay, at de alle ikke altid kan falde i god smag, men jeg elsker da at vide, når han synes jeg ser godt ud i noget - hvilket heldigvis også ofte er tilfældet! Men jeg leger med mange idéer, og det ved han også godt er noget jeg elsker.
Førhen kunne jeg droppe noget, fordi en anden ikke brød sig om det, men det gør jeg ikke længere. Engang imellem beder jeg om en andens mening, og hvis jeg selv er i tvivl kan den da godt påvirke mig, men hvis bare jeg selv elsker det, så betyder det ikke længere noget, hvad andre synes. Det føles så skønt! Skal Daniel og jeg dog ud sammen, vil jeg gerne se godt ud for ham. Derfor gør jeg altid ekstra ud af at have noget på, som han godt kan lide, og det føles skønt at vide, at når han så ser på mig, så bliver han lidt ekstra glad. Det varmer indeni. Jeg tror dog også, han godt kan lide hårbøjlen, jeg skal måske bare ikke skille mig alt for meget ud med resten af tøjet så, haha. Vigtigt af alt er dog, at jeg er helt vild med det! I kan finde det her, og det kan også købes mindre råt og mere lyst her Må I have en vidunderlig eftermiddag og aften! Kram, Emilia

Synes godt om

Kommentarer