Sunday ~ Busy doing nothing

Glædelig søndag, kære læsere. Jeg håber, I har haft en fantastisk weekend!

Søndag er både en dag, man kan elske og hade. For nogen er det dagen inden arbejde, så den er i alt fald på ingen måde så god som lørdag! For andre er det en rolig og stille dag, som netop forbindes med at holde ekstra fri. Jeg hører nok til den sidste.

Jeg kan godt lide, at søndag virker mere rolig, hvor man kan slappe ekstra af og ikke foretage sig så meget andet end at hygge.

Jeg er generelt ikke god til at lægge for mange planer, da jeg bliver alt for let stresset, og det er nok også derfor, at søndag føles som en rar dag for mig. Jeg har en følelse af, at der er mere roligt omkring mig, og det gør også mig mere rolig.

[caption id="attachment_1065" align="aligncenter" width="1401"]
Nogen tænker nok, at det må være kedeligt, at jeg har brug for at slappe så meget af og have så meget ro, men det synes jeg slet ikke. Jeg har altid nydt mit eget selskab og har nok egentlig altid været bedst til at være mit eget selskab i stedet for andres.[/caption]

Når det er sagt, så elsker jeg at være i selskab med tætte venner, familie og selvfølgelig min kæreste. Jeg ved ikke, om jeg altid er god til det og til tider har jeg stresset mere over dét at være social, at jeg ikke har haft overskud til at opleve nok, hvad der foregik omkring mig.

Det er begyndt at blive bedre, men jeg ‘øver’ mig stadigvæk. Det er det med angst, at den nok altid vil være hos mig, men den kan blive mindre, og jeg kan lære at håndtere den.

Lige for tiden fylder den ikke så meget hos mig, som den ellers har gjort, og det føles så befriende! Det er slet ikke til at forstå, at jeg føler mig mere fri, når den har holdt mig fanget så længe i alt.

Jeg føler mig så glad for tiden, og jeg er helt bange for, at det skal forsvinde! Men jeg satser på, at glæden og positiviteten er kommet for at blive. Det ville da i alt fald være på tide!

Må I have en fantastisk solskinssøndag!

Xx

Emilia

Synes godt om

Kommentarer

simone,
Kan virkelig godt følge dig, noget af det bedste jeg ved, er også bare at nyde mit eget selskab herhjemme og især på en søndag, hvor man ikke behøver at lave noget! <3
simonekronborg.dk
Emilia Eline
,
Præcis! Det er så dejligt at koble helt fra og bare nyde roen, imens man hygger om sig selv <3 Solskinskram, Emilia