Take care of yourself - everyday

Godmorgen, mine kære.
Så blev det endnu engang mandag, og en ny uge er over os. Jeg sidder med et glas iskaffe(for det er bare min favorit uanset vejr og temperatur) og nyder en stille morgen. Jeg prøver at gøre det så rart for mig til hverdag som muligt, da jeg føler det er vigtigt at tænke på mig selv dagligt, og hvad jeg har brug for.

Til tider tror jeg, at folk udefra har en følelse af, at jeg har det for nemt, og det er rigtig hårdt at vide, at nogen mener det. Desværre er det ofte folk, der ikke ser mig til hverdag og ikke ved, hvordan mit liv kan være. Jeg er evigt taknemmelig for mit liv på mange punkter, men et liv med angst ønsker jeg ikke for nogen. Dagene kan fyldes med frygt, mangel på overskud og ingen energi. Faktisk kan en lur et par gange om dagen være ret normalt på daglig basis, som kan være nødvendigt for at samle energi og overskud til andre ting.

Som jeg har nævnt en del gange før, så går det hele meget bedre, og jeg kan meget mere og overskue meget mere. Men kampen slutter ikke bare, og det gør den nok aldrig helt, hvilket jeg kan leve med, nu hvor jeg har fået det så meget bedre. Men med tiden er det gået op for mig, hvor vigtigt det er at gøre noget godt for sig selv hver dag. Det er vigtigt at prioritere sig selv og dét, der gør dagen god for én. Dagene bliver ofte til kedelige hverdage, hvor man ofte bliver stresset til tider, og dagene fyldes med gøremål, arbejde og hvad der ellers hører til. Men det er vigtigt stadig at tænke på sig selv, for hvis ikke man har det godt, hvordan skal man så kunne gennemføre de andre ting? Det tror jeg næsten er umuligt i længden, for på et tidspunkt siger kroppen eller psyken fra - måske endda begge dele.

Jeg ved godt, at mange er presset med tid i hverdagen, og det er svært at få presset lidt ‘hygge’ indimellem, men det kan være helt små ting. Hvis jeg ved, at jeg skal tidligt op og hurtigt ud af døren, så synes det er super hyggeligt at tage en (is)kaffe med mig i en termokop og nyde den på turen og måske købe noget lækkert fra bageren. Det kan gøre en ellers kedelig tur lidt hyggeligere. Jeg elsker at afbryde mine tanker for lige at sætte pris på den lille luksus, jeg har med mig.

Det kan være så meget forskelligt, der gør én glad. Men måske det hjælper lige at stoppe sig selv på vejen og spørge, hvad man godt kunne bruge, eller hvad der kunne gøre én glad lige nu og her, som er muligt? Nu I står op her til morgen, og måske føler livet er lidt hårdt, da det er mandag, og weekenden føles lidt for langt væk, så prøv lige at kom i tanke om en lille ting, der kunne gøre jer glad på sådan en mandag morgen. Det kan (næsten) altid hjælpe min morgen lidt.

For mig er det altid vigtigt, at jeg får en god morgen, da det ofte påvirker resten af min dag, hvilken start jeg får. Det er bare dejligt starte dagen på en god måde - og specielt en mandag! Synes I ikke?

Daniel bagte croissanter i går, som smager helt fantastisk, så nu vil jeg sætte mig og få en god morgenmad og iskaffe!

Jeg ønsker jer en dejlig mandag, kære jer.

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer