Tre outfits, et par shorts

Taknemmelighed

Godformiddag, kære læsere.

De sidste mange dage har jeg haft en del at se til samtidig med, at mit hovede kører lidt ekstra langsomt, af årsager jeg ikke helt kan forklare, så jeg når kun et begrænset antal ting på en dag.

Men hver dag tænker jeg på, hvad mit næste indlæg skal være. Bloggen her er med til at give mig følelsen af noget godt, når jeg står op om morgenen. Det er fantastisk at have mit eget univers; et sted, hvor jeg kan dele, skrive ned, uden at frygte en afbrydelse. Det betyder alverden for mig til tider.

Disse indlæg, hvor jeg skriver om mine inderste følelser, er jeg vild med samtidig at kunne dele billeder af et eller flere outfits. Det er et resultat af et indlæg, der indebærer al min glæde, sorg, interesse, inspiration og følelsen af at kunne give videre.

Jeg har altid haft en stor interesse for mode og skønhed, men da min angst blev værre, havde jeg følelsen af, at det kunne være lige meget; hvem ville se mig, hvis jeg klædte mig fint på og lagde en pæn makeup? Ja, det føltes ligegyldigt. Så sådan blev det i en lang periode for mig.

I takt med at jeg fik det bedre, begyndte jeg også at udfordre mig selv en lille smule. Bloggen har jeg haft længe, men aldrig turde gøre mere ved, da jeg i perioder havde det så skidt.

Men da et mere stabilt sind viste sig hos mig, blev jeg mere stædig og ville kæmpe for dét, der gjorde mig glad; siden har bloggen været en fast del af min hverdag – og vil blive ved med at være det!

Nu står jeg op hver dag, klæder mig på i tøj jeg elsker, lægger en pæn makeup – eller hvad jeg nu har lyst til – og går en morgentur med Loui; ofte efterfulgt af fotografering hertil. Det er blevet min elskede rutine, som gør så meget godt for mig.

I skal have kæmpe tak for at ville følge med i min verden herinde. Selvom bloggen bunder i at gøre noget godt for mig, betyder det alverden at vide, at I er her med mig. Tak!

… Og for at indlægget ikke bliver for alvorligt, kan jeg fortælle, at den hvide top er genbrug, men nederdelen kan købes her , og kjolen kan jeg desværre ikke finde på hjemmesiden, men har prøvet at finde en fra samme sted, som minder lidt om. Den kan I finde her.

Må I have den mest vidunderlige solskinslørdag, kære smukke jer.

Kram,

Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Læs også

Tre outfits, et par shorts