Teddybear Sweater

Kære læsere.

Det er helt overraskende, hvor hurtigt jeg har fået skrevet et nyt indlæg efter mit sidste, men det var faktisk virkelig rart at få skrevet igen, og da jeg nu har fået taget mig sammen til at hive min gamle bærbar frem, så har det også gjort det mere overskueligt at sidde med. Tastaturet til min iPad, som jeg ellers har brugt en del til at skrive på, gik for noget tid siden i stykker, så det har ikke rigtig været optimalt at sidde med den, og jeg har bare ikke haft overskud til at tage min bærbar frem, da det også er en lidt ældre sag, der kører ret langsomt, men indtil da fungerer det ret smertefrit.

Jeg synes virkelig, at H&M er kommet godt igen med deres tøj efter at have haft nogle år, hvor det har været ret kedeligt. De sidste par år er blevet bedre og bedre, og jeg bliver ekstremt inspireret, når jeg går ind i deres butikker! De har fået så meget lækkert tøj, som både virker god i kvalitet, men som bestemt også er flot i stil og farver. Jeg søger faktisk ofte derind, når jeg vil have en ny strik, da de ofte har de blødeste sweaters i flotte farver, og ofte følger de sæsonerne virkelig godt. Jeg får altid lyst til at købe tøj, der er i årstidens og højtidernes farver. Specielt i forhold til efterår og jul bliver jeg så inspireret til at følge temaet lidt, og det hjælper virkelig også at komme i stemning til både efterår, men specielt julen! Det er jeg vild med, da jeg også elsker at gå i tøj, der påvirker mit humør positivt, og det gør det bestemt, når det kan give mig en følelse af jul.

Men trøjen på billederne i dag er nok bare en generelt lækker sag til vinter. Den har ikke noget, der skriger jul over sig, men har en skøn vinterlig stemning i sig. Den er noget af det blødeste, jeg nogensinde har haft på! Den er så hyggelig, og jeg kan gemme mig i den samtidig med, at jeg også synes at dens model er så fin med den mere oversized stil, som jo virkelig er også er fremme lige nu.

Jeg er vild med, hvordan den lægger sig, da mange oversized sweaterser kan se lidt voldsomme ud på mig, der ikke er specielt høj, og hvis de så er alt for "puffede" og ballon-agtige, så vil det ikke klæde mig specielt godt. Men denne sweater er oversized, samtidig med, at den mere lægger sig over mine skuldre i stedet for at være for luftig. Jeg håber virkelig, at I forstår, hvad jeg mener. Det fungerer inde i hovedet på mig, men det er godt nok svært formulere for Jer på skrift, haha. Det handler nok også om en smagssag, da nogen måske netop vil søge det, som jeg vil undgå, men for mig rammer lige netop denne sweater så meget, jeg er vild med.

Den varmer helt fantastisk meget, og jeg, der ellers er en frossen pind, kan i den grad holde varmen, hvis jeg bærer denne indeunder jakken! Det er lige før, at den skal gemmes til det helt kolde vejr, når den skal frem til udendørsbrug. Dog er den dejlig at hygge sig i hjemme, når jeg alligevel bare sidder stille og slapper af, så sørger den bestemt for, at jeg ikke bliver koldt - det er virkelig skønt! Jeg er kæmpe fan af tøj, der kan gøre det job uden at skuffe!

Sweateren kan købes hos H&M og kan findes lige her.

Må I have en vidunderlig onsdag, alle sammen!

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer