The days after Christmas

Godaften, kære læsere.
Jeg håber, I har haft en helt vidunderlig jul! Min var fyldt med kærlighed, god mad, massere af grin og glæde og overvældende gode gaver.

Jeg har været så udmattet i disse dage efter juleaften! Det er, som om at der har foregået så meget i hele december og først nu kan jeg slappe helt af, da der ikke er alt muligt, jeg skal nå eller huske. Normalt føler jeg mig faktisk lidt tom efter juleaften; som om at nu er det bare slut fra det ene til det andet, og julepynt og musik har ikke den samme effekt på mig som aftenen inden. Men i år mærker jeg det ikke rigtig på den måde. Jeg er faktisk mest af alt taknemmelig for alle de mennesker, der har vist mig omsorg, kærlighed og at de tænker på mig. Jeg kan næsten ikke bære det i min krop, og jeg føler slet ikke, at jeg kan leve op til alt, der er givet mig, men jeg har virkelig gjort mit bedste - både på det personlige plan og det materielle.

Det materielle er jo i sidste ende slet ikke vigtigt, men altid tanken bag. Men jeg vil alligevel altid gerne gøre det så godt for folk på alle mulige måder, som jeg overhovedet kan. Jeg føler, at jeg virkelig har prøvet at fortælle folk igennem de gaver, jeg har valgt, at jeg holder af dem og er taknemmelig. Det lyder lidt forkert sagt på den måde, men gaver er jo en tradition i julen og hvorfor så ikke gøre det med en kærlig tanke bag?

Dagene efter juleaften har stået på afslapning og lidt praktiske ting, som jeg ikke føler, at jeg har haft tid til i dagene op til julen, hvor der har været så mange andre ting, der skulle nås.
I morgen skal der gøres rent herhjemme, og så skal vi lige have købt lidt ekstra ind til nytårsaften. Vi skal bare være hjemme i år sammen med dyrene og have noget god mad. Senere på aftenen kommer min veninde og hendes kæreste og skåler med os ind i det nye år - det glæder jeg mig helt enormt til! Jeg er stadig lidt i tvivl om, hvad jeg skal have på, men jeg har lidt forskelligt i tankerne, så jeg er ikke i total krise til nytårsaften! Haha. Men I skal nok få at se, hvad det ender ud med, det ved I jo <3

Har I spændende planer for nytårsaften?

Må I have en dejlig aften, mine kære.

 

Luftkys,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer