Those days...

The definition of ‘hygge’

Kære læsere. 

Så har jeg holdt lidt weekend og føler mig en smule mere ladt op til ugen.

Det er lidt hårdt, at det pludseligt er blevet så koldt, synes jeg. Det er så ekstremt hyggeligt indenfor, men jeg fryser af ingenting, og så får jeg ikke lavet helt lige så meget, da jeg i stedet er at finde under dynen med en varmedunk. 

Jeg vil selv sige, at jeg er en kæmpe hyggefis, og den fis bliver virkelig vækket frem i mig her i denne efterårs/vintertid! Jeg gør lidt ekstra ud af hyggen herhjemme med lys, varme og stemning. De smukke lys kommer virkelig til deres ret, nu da dagene er mørkere. Jeg elsker det! 

Jeg begynder faktisk at glæde mig til december, da alle julelysene kommer frem, og den stemning det giver i hele lejligheden er så vidunderlig. Generelt kommer jeg altid lidt for tidligt i julestemning,  men det er næsten uundgåeligt for mig, haha. 

Jeg nyder nu stadig efterårstemningen, men der går altså ikke lang tid, før det er julestemningen, der kommer frem. Men det er også helt okay. Jeg kan intet dårligt se i det. 

Jeg ønsker jer en vidunderlig efterårsaften, mine kære. 

Varme efterårskram, 

Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Læs også

Those days...