The good and the bad days

Glædelig torsdag, kære læsere.

Jeg har haft nogle dage, hvor jeg intet overskud har haft. Størstedelen af tiden har jeg bare haft brug for ro og ikke bruge tiden på at stresse over at skulle opnå noget vigtigt med dagen.

Jeg ved ikke, om det kan være, fordi jeg bliver så påvirket af det store vejrskifte fra sommer til efterår, eller om jeg bare har nogle dage, der er lidt ekstra hårde at komme igennem. Jeg har det, på trods af det, meget godt. Det er bare hårdt at være helt flad for energi.

Det har gjort, at jeg de seneste dage heller ikke har været helt så fyldt med inspiration og mest har haft lyst til at gemme mig under dynen og hverken se mig selv i spejlet eller haft behov for andre skulle se mig på gaden eller gennem kameraet. De dage gætter jeg på, andre også har engang imellem.

Som jeg har sagt før, prøver jeg at holde det så positivt som muligt her på bloggen, men da den jo handler om mig og mit liv, vil det ikke være nogen hemmelig, når de mindre gode dage finder frem til mig.

Jeg ligger og skriver dette indlæg i sengen her til aften, og om lidt vil jeg lægge mig til at sove. I morgen, det vil sige i dag for jer, vil jeg udgive dette indlæg, og jeg elsker at se det som en frisk start.

Når jeg udgiver dette indlæg, er jeg stået op til en ny dag, som forhåbentlig bliver mere fyldt med positiv energi, lysten til at udrette noget, stort som småt, og med en ro i kroppen, der stadigvæk formår at give mig en ny og dejlig energi.

Jeg ser frem til at stå op til en dejlig, rolig morgen med en morgentur, lidt god morgenmad, min iskaffe og en masse nye billeder, der skal produceres!

Må I have en helt fantastisk torsdag!

Varme efterårskram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer