The power of makeup

Godaften, kære læsere!

Jeg føler mig ekstremt inspireret i dag, men ved ikke helt, hvordan jeg skal bruge det og få det ud.

Makeuppen er lagt, tøjet er sat sammen og håret sat. Jeg har prøvet at udleve det i disse billeder, som virkelig er mit favoritlook for tiden! Jeg er så inspireret af 60’ernes mode og søger Instagram, Pinterest osv. igennem for massere af inspiration hos modeikoner som Audrey Hepburn og Marylin Monroe - så helt ufatteligt smukke kvinder!

Mode i dag er egentlig så tidløst, selvom man forbinder de forskellige looks med forskellige tider, hvilket også gør dem så specielle! Men jeg er vild med, at der ikke bare er én stil fremme, hvor man ser alle i det samme; sådan kan jeg huske, at det har været, og man kan blive så træt af en ellers smuk stil. Det er lidt ærgerligt.

Jeg er ikke god til at holde mig til én stil. Lige for tiden er jeg så inspireret af en mere specifik stil, men sådan er det ikke altid. Jeg ved aldrig helt, hvad jeg ender med når jeg står op om morgenen, men jeg ender altid med at have en idé om, hvordan jeg vil se ud.

Åh, og makeuppen! Jeg er så vild med at bruge evigheder, lege og eksperimentere med makeup og give mig selv et specielt look. Jeg har kun i perioder haft tålmodighed til øjenmakeup, men lige for tiden får den hele turen med primer, øjenskygge, winged eyeliner og mascara. Det er så sjovt at have perioder, hvor jeg eksperimentere med nye teknikker, looks og farver. Jeg lærer også mere om, hvilke farver, der passer mig bedst.

Jeg er vild med en smuk, dybrød læbestift som denne på billederne; den er så klassisk, tidløs og fremhæver et ansigt så smukt! Jeg tror faktisk, at farven vil passe de fleste, hvilket selvfølglig er en smagssag, og hvordan man ser sig selv, men jeg tror ikke, man kan gå galt af sted med denne skønhed af en rød.

Jeg er stor tilhænger af, at man altid fremhæver de træk i ansigtet, men elsker ved sig selv i stedet for at skjule de mindre gode(ifølge sig selv). Jeg synes, det er vigtigt at makeup ikke bliver misforstået; at man skal bruge det til at ændre sig selv helt i håb om at blive set anderledes.

Man skal elske sig selv og gøre det, fordi man elsker at lægge makeup og elsker at fremhæve nogle bestemte træk ved ens ansigt - og så skal man gøre det for sig selv! Ikke for at føle sig god nok til andre.

Hav en vidunderlig aften, kære jer.

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer