The Romantic Look

Glædelig mandag, kære læsere.

Jeg leger virkelig med sammensætningen af mit tøj lige for tiden, som I måske har lagt mærke til. Hvis ikke jeg skal blive fattig af tøjshopping, så må jeg være lidt kreativ og finde nye måder at bære det på. Det kræver virkelig ikke de store forandringer eller den vildeste fantasi, men det handler nok også bare om at være åben omkring at se sig selv i andre slags outfits, end man plejer.

Outfittet på billederne her har jeg valgt at kalde det romantiske look, da jeg forestiller mig, at det kunne så fint til en romatisk date på en aften, hvor det er blevet lidt køligt, men trøjen om skuldrene varmer nok til, at kjolen ikke behøver dækkes helt til af en varm trøje.

Kjolen er ret perfekt til denne årstid, da den er lang, og stoffet er så blødt og behageligt, at man får lyst til at hygge og gemme sig helt væk i den! Da den netop er så lang, dækker den en del af benene, så man ikke kommer til at fryse alt for meget af at have kjole på en efterårsdag. Trøjen udover er bare prikken over i'et i forhold til at gennemføre looket, men også til at holde varmen lidt ekstra - jeg er vild med det!

Synes godt om

Kommentarer