There’s no place like home

In cooperation with posterstore.dk/

Kære læsere.

Jeg dukker op lidt i ny og næ herinde, og det ærgrer mig virkelig, at jeg ikke er bedre til at være mere stabil med mine indlæg, men jeg håber virkelig, at det lykkes en dag. Indtil da håber jeg, at I kan lide de indlæg, der nu kommer. Jeg lover i hvert fald, at de kommer fra hjertet af - som jeg har sagt før(hvis nogen skulle huske det) så gør jeg ikke noget halvt herinde - det skal gøres helhjertet ellers kan jeg ikke.

Hvis I får lyst til at følge lidt oftere med i mit liv, så er jeg en del bedre til at opdatere min Instagram, så dér skal I også være mere end velkommen til at følge med! I kan finde mig på profilen emiliaeline.

Køkken

… Når nu jeg ikke er så god til at opdatere jer, så ved I heller ikke, at vi egentlig går med et ønske om at finde en ny lejlighed. Den vi bor i er meget lille, men ekstremt dyr. Det er noget, jeg tænker de fleste kender til, som bor til leje i København - huslejerne er simpelthen så uretfærdigt dyre.

Men når det så er sagt, så har vi ikke mulighed for at flytte lige nu. Det er der flere grunde til, men det gør så også bare, at vi lige så godt kan få det bedste ud af det og nyde den lejlighed, vi nu har. Vi har jo trods alt et sted at bo, og det er vi bestemt taknemmelige for.

Vi har bare ikke været så gode til at bevare en hygge og orden i vores lillebitte lejlighed den seneste tid, da vores tanker netop har været på mulighederne for en anden lejlighed. Det har vi dog besluttet os for at lave om på, da det er her vi er lige nu, og det er vores - og det skal være hyggeligt! Jeg har altid elsket at indrette mit hjem; som yngre da jeg boede hjemme og havde mit eget værelse og senere da jeg for første gang flyttede hjemmefra. Det er så hyggeligt og rart, når man stolt kan vise sit hjem frem!

Badeværelse

Derfor kom det også som et varmt knus, da Poster Store spurgte, om jeg kunne være interesseret i et samarbejde. De har et stort udvalg af plakater og rammer til enhver smag; om man er til vilde mønstre og farver, mere nedtonet i sort/hvid, smukke naturbilleder eller måske inspirerende og motiverende citater - lidt af det hele!

Det viste sig faktisk at være lige dét, jeg havde brug for, for at få sat gang i min motivation til at skabe fine og hyggelige rammer omkring lejligheden. Jeg føler, at det kræver sit at være lidt ekstra kreativ for at skabe personlighed i nybyggeri, når man ikke må male væggene og den slags. Derfor er det jo helt fantastisk, at det er blevet en så stor “trend” med billeder, der får lov at fylde, og så man bare huske, at det kun er fantasien, der sætter grænser. Tænker man lidt ud af boksen, er der massere at gøre og skabe for en mere personlig lejlighed - men billeder er altid et godt sted at starte!

Gang/soveværelse

Jeg er på så mange måder et enormt ordensmenneske og føler, at jeg er ret organiseret. Det føler jeg dog ikke i samme grad, når jeg skal finde billeder, der passer sammen, haha. Nu er vi naturligvis også to, der skal blive enige om, hvad vi vil have i lejligheden, men udover dét så har jeg bare lyst til at sætte lidt af det hele sammen, så længe det gør mig glad at se på! Det føler jeg nu også godt, at man kan, det er nok mere måden man sætter dem sammen på. De kan jo hænge eller stå(op ad væggen eller på en hylde) på mange forskellige måder. Nogle passer måske også bedre ind i stuen, hvor andre passer ind i køkkenet. Hæng eller sæt dem lige dér, hvor du synes de passer ind! Og med dem du synes, de passer med! Så kan det kun blive godt 🌻

Hvad synes I om billederne, jeg har valgt? Og kan I lide min sammensætning og valg af rum til dem? Det gode er jo også, at man altid kan flytte rundt på dem. Indtil videre er jeg ret stor fan! Hvad siger I?

Gang

Nå, men når I nu har været så skønne at læse hele mit laange indlæg igennem, skal I bestemt ikke snydes for lidt goder! Jeg har nemlig været så heldig at få en rabatkode til Jer, kære læsere. En rabatkode, der giver hele 50% på jeres køb af plakater! Rammer og kategorien “Selection” er dog ikke inkluderet. Men ALLE andre plakater! I skal blot bruge koden emiliaeline50, når I vil bestille. Den er gyldig i 7 dage, så den gælder fra i dag d. 18. til og med onsdag d. 25. God fornøjelse!

I kan tjekke alle deres plakater ud via linket Her.

- Og fortæl mig endelig, hvad I har valgt! Jeg vil elske høre lidt om jeres smag - og blive inspireret af Jer!


Fantastisk onsdag til Jer, smukke mennesker!


Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer