Those days...

Godmorgen, kære læsere.

Jeg havde lidt af en øvdag i går. Kender I de dage, hvor alt bare går lidt galt? Jeg var så stor en klovn i går, at jeg på en eller anden måde ikke fik sat mit kamerastativ ordentligt, så det væltede lige ned i sofabordet - med kameraet ovenpå! Selvfølgelig var det kameraet, der tog af for faldet, så objektivet blev helt skævt og ødelagt.

Det var til at starte med slet ikke muligt at bruge det, da det jo gik udover hele objektivets funktion. Heldigvis var jeg stædig nok til at være lige så hård ved det til at få det rettet ud igen. Nu er det heldigvis muligt at bruge det, men jeg ved ikke, hvor længe det holder med de skrammer.

Jeg passer ellers SÅ godt på mine ting. Jeg tog netop ikke kameraet med på ferie, fordi jeg var bange for, det skulle blive beskadiget på den eller anden måde, og så ender det dældulme med at ske hjemme i min egen lejlighed. Flot! Jeg var grædefærdig, da jeg ikke bare har råd til at gå ud at købe et nyt.

Jeg har i forvejen sukket længe efter et helt andet og nyt objektiv til kameraet, som jeg bare heller ikke har haft råd til at spare sammen til - så hvordan skulle jeg overhovedet kunne med dette?

Nå, kære læsere, det var et mindre positivt og ikke se formålsrigt indlæg, men jeg havde lige brug for at komme ud med mine frustrationer. Indtil videre er der stadigvæk sikret okay-kvalitetsbilleder på bloggen. Lad os håbe, det fortsætter.

I må have en vidunderlig onsdag!

Varme efterårskram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer