Time for a new haircut

Glædelig lørdag, smukke Jer!

Jeg beklager, at der lige kan gå nogle dage imellem, jeg giver lyd fra mig, men jeg vil heller ikke bare skrive til Jer for at skrive. Det behøver ikke nødvendigvis altid at være ekstremt meningsfyldt, men det skal i det mindste give lidt mening og være noget, I stadig har lyst til at følge med i.
Jeg håber, at I kan mærke, at selvom det ikke er altid er de dybeste og og mest meningsfyldte indlæg, at jeg aldrig gør det halvhjertet. Jeg håber, I på en eller anden måde kan mærke, hvor betydningsfuldt det er <3

Jeg skal til frisøren på næste fredag, og jeg er lidt spændt, da jeg har lidt flere idéer end bare at få klippet spidser. Her på det seneste er jeg blevet vildt inspireret af pandehår - hvor kan det bare være smukt! Et klassisk, tykt pandehår. Jeg har haft pandehår før, men ikke helt på den måde, som jeg godt kunne tænke mig denne gang. Jeg er spændt på at høre frisørens mening, da det også er ret at få lidt input udefra, og det kan være, hun kan se det helt anderledes en jeg. Ofte kommer man bare med et billede og en idé, om hvordan man vil se ud, men når det så kommer til stykket, ser det helt anderledes ud på en selv end på den, man er blevet inspireret af. Derfor er jeg spændt på at høre, om hun synes idéen er lige så god som jeg, eller om hun har helt andre forslag.

Jeg savner at have en frisør, hvor jeg bare går mere end tilfreds derfra. Det fedeste er, når man besøger en frisør, at hun kan komme med input og fortælle, hvad hun synes og tænker i stedet for kun at lytte til mig. Jeg ved jo ingenting, andet end jeg har en forestilling om, hvordan jeg vil se ud, men hun arbejder jo med det hver dag, så hun kan måske se noget, jeg ikke kan. Det er bare ikke alle frisører, der tør tage over på den måde, og det gør bare ofte mig lige så usikker på, hvad der skal ske med mit hår. Jeg er i perioder stoppet helt med at gå til frisøren, da jeg har været træt af at gå derfra med en følelse af, at jeg bare vil gemme mig. Derfor har jeg denne gang undersøgt nøje, hvilken frisør jeg har valgt. Jeg synes virkelig, salonen har fået gode anmeldelser, så jeg er vildt spændt på, når det bliver min tur på fredag!

Det bliver spændende at se, om det er pandehår, jeg går derfra med eller noget helt andet!

Synes godt om

Kommentarer