Times and trends

Glædelig søndag, kære læsere.

Jeg håber, I indtil videre har haft en dejlig weekend.

Efteråret tager mere og mere til, og jeg indrømmer da også, at humøret begynder at passe en smule mere til, selvom jeg ikke specielt begejstret for kulden.

Med efteråret hørere de smukke farver til, og jeg elsker efterårsfarver! Samtidig er jeg blevet ret vild med dyreprint trenden. Havde I spurgt mig for et par år siden, havde jeg slet ikke kunne se mig selv blive vild med dyreprint igen, men det er det dejlige ved, hvordan tider og trends skifter.

Der kommer nye trends til og til tider et gensyn med ældre trends - men måske med en fornyet eller bare lidt forandret stil.

Det er så hyggeligt og gør det aldrig kedelig at sætte tøj sammen, finde nyt eller vise det frem. Der er altid en måde at blive inspireret på ny, og hvis man nu ikke hopper med på en trend første gang, får man måske lyst anden eller tredje gang. På den måde er der muligheder for alle.

Jeg kan godt lide, når tøjets farver passer lidt til mit humør, og hvilken stemning jeg er i. Derfor kommer jeg nok helt instinktivt til at gå lidt mere efter efterårsfarverne. De er så smukke!

Jeg ønsker jer alle en vidunderlig søndag, mine kære.

Xx

Emilia

Synes godt om

Kommentarer