To i én badedragt

Godformiddag, kære læsere.

Ja, overskriften siger det hele; en to i én badedragt. Den kan(tydeligvis) bruges til at bade i, men også som en body/top til et par fede shorts eller jeans. Det er egentlig virkelig genialt, hvis man søger et gennemført retrolook, men ikke nødvendigvis vil give en formue for den ellers ret populære trend.

Badedragten gav jeg hele 20 kr. for, og jeg føler mig altså ret godt tilpas i den! Jeg er vild med retro, og jeg er vild med besparelse og alt godt for miljøet, hvilket genbrug jo er; det er altid godt at genbruge i stedet for udelukkende at købe nyt - som jeg har nævnt en del gange før.

Jeg fik idéen fra den smukke blogger Johanne Kohlmetz, som deler ud af så mange inspirerende idéer til genbrug indenfor alverdens ting og sager; om det er mode, indretning eller noget helt praktisk man går at leder efter. Hun har så vist de lækreste badedragter frem, som er genbrugsfund, og så fortalt, hvordan de både bliver brugt til badning, men også som en fin body til et par bukser.
Hatten er købt hos NA-KD, men er af mærket Mango. Den idé blev jeg helt vild med! Det er jo ikke, fordi dét at bruge en body er noget nyt, men at finde en badedragt i genbrugen er nyt for mig. Jeg går normalt en stor bue udenom den slags, da jeg ikke bryder mig om ikke at vide, hvem der har haft den intime sag på før mig - men alt kan jo vaskes, og hvis det hjælper for én selv, kan man vaske det flere gange. Jeg havde derfor ikke af mig selv tænkt på at gå specifikt efter badedragter. Det kan også være lidt svært i nogle genbruger, da de ligger i en kurv gemt lidt væk sammen med undertøjet, og derfor ikke hænger fremme, hvor man kan blive lettere opmærksom og fanget af en fin og spændende farve. Men vælger man at gå det igennem, kan man virkelig blive overrasket over, hvad man kan finde! Jeg synes selv, at denne badedragt, på billederne, ligner noget, man kunne finde på ASOS eller en anden moderne hjemmeside, hvor retrostilen er ekstremt meget i fokus. Efter fundet af denne badedragt er jeg bare blevet endnu mere bidt af idéen og må uden tvivl ud at finde flere. Og et kæmpe plus; er man ude at nyde det skønne sommervejr og kommer forbi det indbydende vand, jamen så har man jo badetøjet på! Jeg er fan. Må I have en helt vidunderlig torsdag, kære læsere. Kram, Emilia  

Synes godt om

Kommentarer