Today’s Outfit - Genbrug

Kære læsere.

Jeg er virkelig inde i en dårlig rytme, når det kommer til bloggen. Det er der også en ret god grund til; den ene kender I godt, da det omhandler min stressende tid i en lejlighed, jeg ikke har haft råd til at bo i - det har været virkelig hårdt!


Den anden grund, som faktisk er en vidunderlig og ny ting, er at jeg langt om længe flytter. Flytter til København! Sammen med min vidunderlige kæreste. Aldrig har jeg følt mig så lykkelig som nu, og det føles så fantastisk!

Vi har i flere måneder nu søgt og søgt efter en lejlighed, der kunne sætte rammerne om vores liv og hverdag. Det har været ekstremt svært, når der er en lille hund, der skal flytte med ind, da der virkelig ikke er mange steder, der tillader husdyr! Men vi har bevaret håbet, og det viste sig at give pote(ja, det var en bevidst formulering)!

Jeg er glad, spændt, udmattet, stresset, træt og ikke mindst fyldt med sommerfugle i maven! Det er et nyt kapitel i mit liv, som bliver et ‘vores’ med dén person, jeg allerhelst vil tilbringe det med.

Nu vil jeg stoppe, inden det bliver for sukkersødt. Grunden til stressen og udmattetheden er jo, fordi flytning bare ér en stressende ting. Udover det så har det virkelig vækket min angst ekstra meget til live, da jeg har skulle gøre en helt masse ting, som kun jeg kunne stå for, og det har involveret en masse forskellige mennesker, som jeg ikke rigtig kender. Det har været hårdt, men helt sikkert også en god træning for mig. Dog har det så bare været, og er stadig, ekstremt vigtigt at jeg lytter til mig selv og tager den med ro, når der er behov for det. Så skal det nok gå. Og det endelige mål med det her så skønt og motiverende, at jeg ikke kan andet end at holde humøret oppe i alt dette.

Egentlig ville jeg gerne have, at det indlæg mest af alt blev et simpelt indlæg udelukkende med lidt billeder og tekst, der indebar lidt genbrugsfund og inspiration. Det bliver det også, men I fik lige en life-update med på vejen! Det er svært at lades som ingenting, når så store ting sker - og så også fordi at det ikke er til at skjule med alle flyttekasserne på billedet, haha!

Hele mit outfit på billederne er faktisk genbrug. En fin playsuit fra sidste sommer og et par nylige fund i form af et fint tørklæde, som fungerer så fint som hårbånd, og en hvid oversized skjorte! Jeg er begyndt at gå lidt på jagt i herreafdelingen, når jeg søger en ny skjorte, som gerne må være oversized, da det ikke kræver, at den sidder på en bestemt måde og former sig til kroppen, men netop bare sidder, som den nu gør.

Det er genialt, da der er så mange at finde i god kvalitet - og alverdens farver! Jeg er vild med det. Ofte synes jeg, det er svært at finde en simpel og lidt oversized skjorte i kvindeafdelingen, da de så ofte har et eller andet mønster eller bestemt form, som gør at den bliver “for fin” og meget feminin. Det er jo virkelig også smukt, men det er bare ikke altid lige, hvad jeg søger. Jeg synes, det er så hyggeligt og flot med sådan skjorte, man kan gemme sig lidt i.

Må I have en vidunderlig torsdag!
I høre fra mig snart igen.

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer

Ida@bga.se
,
Hej! Hoppas allt är fint med dig 😊 Jag skulle vilja komma i kontakt med dig gällande ett samarbete 😊 Vid intresse så maila till ida@bga.se, så berättar jag mer. Ha en fortsatt fin dag! / Ida, BGA