Tre festlige outfits

// Indlægget indeholder reklame – lavet i samarbejde med Vos & Co. //
Glædelig søndag, kære læsere.

Jeg håber, I har haft en vidunderlig weekend og har nydt/nyder decemberhyggen! Det har, og gør, jeg bestemt.

Det har været en skøn weekend i selskab med min søde moster, der har været på besøg fra lørdag til søndag, og det har virkelig været et par skønne dage!

Hvordan står det til med julefrokoster og andre fester i den kommende tid? Kan I bruge lidt mere inspiration af smukke kjoler og smykker, der passer perfekt til denne tid? Det håber jeg, for det er netop, hvad jeg har planlagt at dele med Jer i dag - og jeg har glædet mig!

Det er svært lige at finde tiden og overskuddet til at få skrevet, da der sker så meget(godt) for tiden, så indlægget her har været en uges tid undervejs. Hvis I vil følge lidt mere regelmæssigt med, så opdaterer jeg min Instagram næsten dagligt. I finder mig under navnet emiliaeline - hvilket jeg også linker til lidt rundt omkring på siden, men så er jeg sikker på, at alle kan finde ud af det.

Lad os springe ud i det; igen er det tøj fra Vos & Co, hvor jeg er i praktik lige nu. Hold op, hvor er jeg inspireret til at vise jer outfits til alverdens anledninger, når jeg bruger min tid der! Så meget fint tøj og bestemt ikke mærkeligt, hvis I spørg mig, at jeg får lyst til at dele en masse inspiration i form af festoutfits med jer!

Nu skal I se:

Outfit 1:

Kjole(Sisters Point): 400 kr. / Halskæde: 100 kr. / Øreringe(Pico): 350 kr. / Hårspænde: 50 kr.

Outfit 2:

Top(Sisters Point): 300 kr. / Nederdel(Azaka Paris): 300 kr. / Øreringe(Pico): 350 kr. Outfit 3:
Kjole(Sara Louise): 500 kr. / Armbånd(Tim & Simonsen): 50 kr. / Øreringe(Pico): 350 kr. Hvilken outfit er jeres favorit? Jeg kan næsten ikke selv vælge, jeg er så vild med dem alle! Men kjolen som jeg specielt har planer med til de kommende fester er den helt sorte med pufærmerne - den må nok få navnet “Emilias drømmekjole”, for den er jeg blevet SÅ forelsket i! Men det hele er en drøm i min tøjverden, haha! Husk, at Vos & Co. kan findes i Haslev med et endnu større udvalg end jeg på nogen måde kan nå at vise Jer her! En butik, der indeholder de skønneste mennesker til at byde Jer velkommen og står klar til at vise Jer, hvad der gemmer sig af smukke sager. Jeg vil elske at høre, hvilket outfit der er jeres favorit! Lad mig endelig høre. Hav en vidunderlig søndag! Kram, Emilia    

Synes godt om

Kommentarer