Tre outfits, et par shorts

Godmorgen, kære læsere.

Jeg håber, I havde en skøn Sankt Hans! For mig var det en lidt for uoverskuelig ting i går, så jeg blev hjemme og gik tidligt i seng - men det er helt okay for mig.

I lørdags var jeg en tur i Køge med min far til torvedag, hvilket endte med at blive en så hyggelig dag! Køge er simpelthen bare den hyggeligste by med alle de gamle huse i de fineste farver; hele atmosfæren i byen er helt speciel. Jeg har bare en kærlighed til den by.

Da vi så gik rundt, besluttede jeg mig for, at jeg ikke kunne gå forbi H&M uden lige at tage et kig. De har jo det vildeste udsalg, når først de går i gang, og jeg må sige, at jeg er blevet ret glad for meget af deres tøj igen, hvilket jeg i en periode ikke helt var. Men de har altså forbedret sig, synes jeg, og jeg bliver altid inspireret af at gå derind!

Så nu tænkte jeg, at da jeg fandt tre bluser, et par shorts og et hårbånd til kun 250 kr.(lidt af et kup, ikke?), så kunne jeg jo lige så godt lave et lille inspirationsindlæg, hvor jeg viser det hele frem i outfits.

Jeg elsker virkelig at købe sommertøj - og tøj i det hele taget - det er noget af det hyggeligste! Jeg elsker at forestille mig at sidde en sommermorgen i mit nye tøj og med en kop kaffe - og det er lige, hvad jeg kan forestille mig med disse outfits! De er både behagelige og fine; passer perfekt til en sommerferie.

Nu er der ikke længe til, før størstedelen har sommerferie, og så er det også bare rart med lidt nyt tøj til ferien. Nu kan jeg dog altid finde en anledning til nyt tøj, men en sommerferie-forberedelse er altså ekstra hyggelig!

Jeg vil helt bevidst ikke linke til hvert enkelt stykke tøj, da tilbuddene ser ud til at variere fra butik til deres hjemmeside, og det er heller ikke alt, der er at finde på siden. Men jeg synes stadig, I skal tage et kig hos H&M da deres udvalg er så fint og spændende!

 

Må I have en helt vidunderlig solskinsmandag!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer