Udtrykke følelser på skrift

Godaften, kære læsere.

I går havde jeg den hyggeligste aften i selskab af Daniel, hans far og moster. Vi startede med drinks på Café Gimle i Roskilde, hvorefter vi skulle ind at spise efterfulgt af en skøn koncert med Alex Vargas - han er simpelthen så vild! Wauw, for en stemme!

Jeg kom på en eller anden måde til at tænke på, hvordan folk formidler ord, tanker og følelser så forskelligt; nogle gør det gennem musik, andre igennem digte, nogen af os gør det på en blog og nogle andre noget helt tredje, fjerde og femte. Der er så mange måder at gøre det på - og ingen er mere rigtige end andre!

Jeg har altid haft svært ved det sociale(som først den seneste tid er blevet lettere), og dét med at præstere med ord foran andre mennesker har altid været lidt stressende og problematisk for mig. Men det har det skriftlige også i skolen; så snart det handler om at præstere for at andre kan bedømme eller bestemme, hvad jeg skal, så går klappen ned, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre med det.

Får jeg derimod lov til at, som her, at gøre det på min helt egen måde og vigtigst af alt; for min skyld, så går det helt anderledes.

Nok er det her ikke musik, der kan skabe en helt speciel stemning, men jeg håber alligevel med min fortolkning af livet, og alt andet, får vækket nogle følelser frem. Det elsker jeg ved at få lov at skrive; jeg skriver, fordi det vækker følelser frem i mig, og jeg elsker at dele det med nogen.

Jeg ved jo ikke altid, hvad I sidder på den anden side af skærmen og tænker, og måske er det ikke altid lige interessant for jer, men det er en form for passion og terapi for mig at føle, at nogen vil læse og lytte. Om ikke andet gør det bare noget specielt at få skrevet ned.

Jeg har altid elsket at skrive og læse og kan huske, at jeg skrev mange historier som lille. Jeg har et hæfte med små, ualmindeligt korte, men sjove historier jeg har skrevet, dengang jeg lige havde lært at stave(sådan da) haha. Hvad man ikke kan få ud af et par ord og sætninger! Jeg elsker det.

 

Har I en bestemt måde, hvorpå I får udtrykket jeres følelser og tanker? Der findes jo alverdens måder at gøre det på, det vigtigste er, hvad det betyder for én selv.

 

Må I have en vidunderlig søndagaften, kære!

 

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer