Vintage Accessories

Glædelig torsdag, kære læsere.

Jeg bruger ekstremt meget energi på at finde en balance i hverdagen lige for tiden, og jeg håber, at det snart bliver lettere. Egentlig har jeg massere af inspiration og en masse, jeg gerne vil skrive ned, men overskuddet skal bare lige følge med også.

Som jeg har fortalt en del om her på det seneste, så er jeg ekstremt inspireret for tiden, og det er helt specielt, når jeg går ind i en genbrug. Jeg finder alt fra tøj, tasker, sko og smykker - ja, endda møbler!

I kan læse mere om min kærlighed til genbrugsmøbler i indlægget her.

Mine seneste køb er de fineste, og ret så unikke, smykker. De er måske ikke den typiske skønhed, indenfor smykker, som de fleste går efter i dag - men jeg tror faktisk, at det er dét jeg godt kan lide! Og egentlig er det nok ukorrekt at bruge ordet “typisk”, når det kommer til mode i dag.

Der er ikke én slags stil, som man med sikkerhed ser størstedelen gå rundt i. Der er uden tvivl mennesker, der skiller sig mere ud end andre, men det er ikke unormalt at se. Man kan kigge en ekstra gang, da man ikke ser det så ofte, men det er ikke nyt for øjet.

Smykkerne jeg fandt er et armbånd, en ring og clip on øreringe. Øreringene er uden tvivl mine favoritter! De er så smukke og klassiske, og jeg føler mig faktisk lidt mere kvindelig, når jeg tager dem på. Jeg har ellers huller i ørerne, og jeg har normalt altid kigget efter øreringe til dét og faktisk syntes, at clip on øreringe var lidt fjollede, men min smag har helt klart udfoldet sig, og jeg synes det er mere genialt end andet!

Det giver mig bare mere at vælge imellem. Det er også super smart for jer, der imellem os andre, ikke har huller i ørerne, men faktisk godt kan lide at udsmykke ørerne.

Det er vel samme princip som folk, der godt kan lide næsepircinger, men egentlig har ikke lyst til at få det lavet rigtigt; det var meget på mode i en periode, hvor man kunne finde alverdens fakepiercinger(hvilket man med garanti stadigvæk kan finde mange steder) og smart er det! Det er en god måde at udsmykke på uden at gøre noget permanent.

Armbåndet og ringen er ret specielle og rustikke, men jeg kan godt lide det. Det ser ikke helt nyt og skinnende ud, men lidt mere ældre og råt.

Må I have en fortsat skøn torsdag!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer