Vintage, vintage, vintage

Hej, kære læsere!

Jeg har brugt meget af weekenden på at samle energi til den kommende uge, da jeg allerede nu føler, at den kommer til være lidt ekstra hård, men forhåbentlig også god.

For tiden kan jeg slet ikke få nok af genbrugsbutikker og al det spændende tøj, man kan finde! Jeg har så mange idéer, når jeg kigger bøjlerne med tøj igennem og kan se så mange flotte outfits for mig bare ved at se på et enkelt stykke tøj.

Tøj i genbrugerne kan også se virkeligt trist og ikke særligt inspirerende ud, når det hænger der imellem en masse blandet tøj i al slags farve og stil, og det kan være ret svært at se mulighederne. Det kræver nok mest af alt at være lidt åben og se udover rammerne i butikken.

Jeg kan ofte være i tvivl, om jeg egentlig kan lide skjorten, bukserne eller kjolen jeg kigger på i genbrugen, men synes der er noget fedt over dem/den, så jeg vælger oftest at være på den sikre side og tage det med i prøverummet i stedet for at afskrive det som kedeligt, før jeg overhovedet har givet det en chance.

Man bliver ofte overrasket, når først det er kommet på; man ser, hvor godt det klæder en. Stilen på tøjet kan næsten ændrer sig helt udfra hvilken person, der bærer det.

Det handler også om, hvordan det sættes sammen, og måske har man ikke lige tøjet på den dag, der passer sammen med det man prøver, men så er det smart lige at tænke tilbage på alt det tøj, man har liggende hjemme i klædeskabet. Pludseligt kommer det til én, at man har et eller andet, der vil passe perfekt sammen med det “nye”!

Jeg kan hurtigt spotte, hvad jeg kan lide, når jeg er i genbrugen. Det sker dog, at jeg i perioder ikke helt ved, hvad jeg leder efter, og så er det klart, at jeg ikke kommer ud derfra med så meget. Men når idéerne skubber sig på, så ser jeg også mulighederne med det samme. Det er en skøn følelse, da der jo er meget at finde i genbrugerne af god kvalitet, som ender med at blive et yndlingsfund!

Det har heller ikke været nogen hemmelighed på noget tidspunkt, at økonomisk er det også en kæmpe fordel at have genbrugerne for mig - og for mange andre! Jeg elsker at udvide min gaderobe, men jeg har ikke en formue at købe store bunker af tøj for hver måned, og selvfølglig finder jeg nyt imellem, som jeg bare MÅ have og derfor ofre, hvad det koster og får dét mindre den ene måned. Sådan er det. Man skal ikke købe bare for at købe, det bliver man sjældent tilfreds med.

Derfor vil der også være lige så meget nyt imellem mine tasker, sko og tøj, som der vil være brugt. Men genbrug vil nok altid være et kæmpe hit hos mig! Og når alt kommer til alt, så er det godt for meget at vælge genbrug - i hvert fald engang imellem.

Toppen og jakken på disse billeder er genbrug, bukserne er fra H&M og skoene fra NastyGal.

Må I have en skøn mandag!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229