You can't buy happinness, but you Can buy clothes

Kære Jer. Jeg håber, I har haft en dejlig weekend!
Min weekend har bestået af hjemmehygge i sofaen, sammen med min kæreste, med Vild med dans, serier, en masse snacks og bare hygge og afslapning. Det er det gode ved efterårsvejret; man får ikke så dårlig samvittighed over at sidde inde en hel dag og gemme sig under dynen og se serier. Der bliver også drukket et par ekstra kopper varm kakao, eller chai latte, med flødeskum, og det føles bare mere okay, når vejret byder på regn og kulde!

Jeg har gået med tanken om, at det ville være så fedt, hvis jeg kunne lave et indlæg om tøj noget oftere til Jer. Der skal virkelig sorteres ud i mit klædeskab, og jeg har så mange idéer til, hvad der skal ind i stedet, men i en toværelses lejlighed og to med en indkomst om måneden, der svarer til SU, så er det ikke altid, det er så let at finde råd. Jeg vil SÅ gerne vise Jer mine tanker og idéer, og det vil jo klart være mest interessant visuelt! Derfor benytter jeg mig af det så ofte, og så snart, jeg kan. Den der følelse, når man har købt noget nyt tøj; man føler sig som et helt nyt menneske, haha. Ofte er det også nyt tøj, makeup, hår osv., der holder inspiration lidt i gang, da man jo også skal føle sig godt tilpas, når man viser sig frem på billeder. Det synes jeg godt kan være lidt svært engang imellem, når der ikke så ofte, som jeg kunne ønske, kommer nyt tøj til garderoben.

Det skal ikke forståes, som om at penge, tøj og ting er vejen frem til lykke, for der er jo så meget andet, der er vigtigere, men det er bare nogle tanker og ønsker jeg har omkring bloggen her, og det er altid rart at have et mål og en masse gode idéer.

Jeg vil elske, at mode også kommer til at fylde mere på bloggen, da jeg selv synes det er vildt inspirerende at følge andre, der viser deres tøj og tøjstil frem. Der er jeg ekstremt piget, og jeg synes det er super hyggeligt at se alle de der tøj og café billeder, og hvis jeg kunne tage på café noget oftere, så havde I også fået en masse af de billeder, haha.
Men jeg gør mit bedste for at holde det så interessant som muligt udfra det, jeg bygger min blog op på, og jeg håber, det stadig kan være interessant - selv fra en lidt fattigere bloggerpige <3

Synes godt om

Kommentarer